Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت میلاد حضرت امام حسین علیه‌السلام پیامی صادر کرد که متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فرخنده زادروز ولادت با سعادت حضرت ابا عبدالله الحسین «علیه‌السلام»  یادآور تجلی نشان پاسداری بر تارک تاریخ است ؛ نشانی که از مکتب حسینی علیه‌السلام  الهام گرفته و درس پایداری و مقاومت در مقابل ستم جبهه شیطانی استکبار را نهادینه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاسداران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مدافعان راستین حریم اسلام و انقلاب اسلامی و بازوان توانمند و پرتوان نظام در مواجهه با موانع و خطرات و تهدیدات پیش روی کشور و انقلاب بوده به طوری که درجای جای تاریخ معاصر با ایثارگری و فداکاری از کیان انقلاب اسلامی و دستاوردهای سترگ آن، در کنار سایر یگان های نیروهای مسلح، بار ها حفاظت نموند.

ابتکار کم نظیر معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی «رحمت الله علیه» در تأسیس سپاه پاسداران که با الگو پذیری از فرهنگ ناب عاشورا و درس آزادگی گرفتن از سرور آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین «علیه السلام»  همراه بوده،  نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است که با اقتدار و فداکاری در جبهه های مختلف جامعه را به سمت نیل به آرمان های بلند شهدا و تحقق جامعه نوین اسلامی سوق داده است.
 
سپاه به ‌عنوان  نهادی  مقدس و برخاسته از متن انقلاب ، تجلی‌گاه مجاهدت‌ها و نقش آفرینی‌های منحصر به فرد و شگفت آور در عرصه‌های مختلف و مورد نیاز انقلاب بوده و هست که با گذشت بیش از چهار دهه از عمر پر برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، حافظه تاریخی ملت ایران گواهی می‌دهد که سپاه پاسداران با حضور و نقش آفرینی‌های پیشتازانه، مجاهدانه و فداکارانه خود در همه عرصه‌های مورد نیاز است.

امروزه نام و آوازه مجاهدت سربازان سبز پوش سپاه و جانبازان سرافراز اسلام از مرزهای مهین اسلامی مان فراتر رفته و هرجا که فریاد مظلومی ندای «هل من ناصر ینصرنی» سر دهد،  دستان توانمند سپاه پر افتخار پاسداران یاریگر و امنیت بخش خواهد بود.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، فرا رسیدن سوم و چهارم  و  پنجم شعبان المعظم ، ایام و اعیاد مسعود و فرخندۀ  میلاد سرور آزدگان عالم  و سید الشهداء ، حضرت امام حسین «علیه‌السلام»، اخ الحسین ، قمر منیر بنی هاشم ، حضرت ابوالفضل العباس«علیه‌السلام» و ابن الحسین ، زینت عابدان  ، حضرت  امام زین‌العابدین«علیه‌السلام» و سه روز « پـاسـدار » ، « جـانبـاز »  و « آزاده »   را به محضر فرمانده کل قوا و رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی ، خانواده های معزز جانبازان و ایثار گران ، نیروهای جان بر کف سپاه پاسداران و تمامی ملت قدرشناس ایران اسلامی تبریک گفته و از مجاهدت های بی نظیر پاسداران و جانبازان ایران اسلامی در دفاع از آرمان های انقلاب ، ایجاد امنیت ، محرومیت زدایی ، مجاهدت جانانه در کنار کادر درمانی سخت کوش برای  حفظ و ارتقاء سلامت عمومی در مقابله با ویروس منحوس کرونا و جمع آوری و توزیع کمک های مؤمنانه و طرح مساوات و به ویژه همراهی و پشتیبانی مؤثر در امر خطیر برگزاری مراسم و مناسبت های ملی و انقلابی تقدیر و تشکر نموده و سربلندی و عزت بیش از پیش آنان را از درگاه ایزد متعال مسألت می نمایند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی روز پاسدار امام حسین انقلاب اسلامی سپاه پاسداران علیه السلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۷۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند

آیت الله میرزاحسین احمدی فقیه یزدی استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم در گفت وگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب امام صادق علیه الاسلام را دارای رابطه قوی با جهان اسلام دانست و اظهار داشت: در بین امامان معصوم صلوات الله علیهم اجمعین، امام صادق علیه السلام در زمانی واقع شدند که برای یک گفت وگوی علمی بعد امام باقر علیه السلام به شکلی شرایط به وجود آمد که هر کدام از علمای سایر مذاهب با مراجعه به حضرت ضمن کسب تکلیف، سؤال علمی خود را مطرح می کردند که این آمد و شدها با واسطه و یا بی واسطه صورت می گرفت.

آیت الله احمدی فقیه یزدی، افزود: ایشان دارای شاگردان متعددی در رشته های گوناگون بودند؛ به خصوص در مباحث علمی و قرآنی و تسلط بر روایات پیغمبر اسلام و امیرالمومنین علیه السلام دارای تبحر بودند، حضرت امام صادق علیه السلام در این موقعیت و جمعیتی که برای کسب علم و دانش آماده شده بودند، رابطه قوی با جهان اسلام داشتند و به خصوص با کسانی که مجاور بودند ارتباط برقرار می کردند و کسب فیض می بردند من جمله اهل سنتی که هنوز استقراء قوی نداشتند و در عین حال نظر حضرت را جامع تر و غالب تر می دانستند و کسانی که به مسجد می آمدند و مسئله خود را خدمت مطرح می کردند ایشان کاملا توضیح می دادند و صحت و غلط بودن را با استنباط به قرآن و روایات پیغمبر اسلام صلوات الله علیه بیان می نمودند.

وی ادامه داد: گاهی برای گرفتن تأییدیه خدمت حضرت شرفیاب می شدند زیرا سخن امام صادق علیه السلام برای آنان مهم بوده است؛ البته در بین مردم، افراد معاندی بودند که تحریک می شدند و با ایجاد ترس و وحشت بین مردم، باعث جلوگیری از مراجعه افراد به منزل امام می شدند اما مردم ایشان را رها نمی کردند و به هر نحوی با واسطه یا بی واسطه خود را به امام می رساندند.

این عالم شیعه، تصریح کرد: سیطره و عظمت علمی حضرت امام صادق علیه السلام آنقدر وسیع شده بود که به اکناف و اطراف منتقل شده بود و همگان همراهی می کردند و می پذیرفتند. دشمنی هایی صورت می گرفت که حضرت نیز کمال تقیه را در مواردی که لازم بود انجام می دادند و هم توصیه به افراد مرتبط می کردند هم خود مراقبت انجام م دادند. می دانید تقیه صحیح را امام از آباء و اجداشان نقل می کنند که در روایت این گونه ذکر شده است؛ حضرت علی بن الحسین علیه السلام می فرمایند: تقیه به این معنا است که روایات ما صعب و مستصعب است غیر از نبی و یا ملک مقرب و یا مؤمنی که "امْتَحَنَ اللَّهُ قَلْبَهُ لِلْإِيمَانِ"؛ نمی شود این را به هر کسی رساند.

وی عنوان کرد: این اخبار و احادیث که می رسید، در واقع به این معنا بوده است که علم را نمی توان به هر کسی آموخت زیرا آن علم را باید تقیه کرد و به اهلش آموخت، و این تعلیم به شکل تقیه در زمان امام صاق علیه السلام آنچنان رواج پیدا کرد که هر کسی هرحرفی را به امام نسبت نمی داد، بعد از اینکه مطمئن می شدند بر موازین درستی می باشد این انتساب را مطرح می کردند.

وی در پایان تأکید کرد: به همین جهت شاید بیشترین روایاتی که تاکنون در دست است از امام صادق علیه السلام ثبت و ضبط شده است و به این دلیل که کسانی که در محضر ایشان بودند ثبت و ضبط می کردند. اکنون در آستانه شهادت آن بزرگوار عرض کنم که، کل منابع علمی که از ایشان رسیده در غیر از منابع شیعه است، در مذاهب اسلامی دیگر نیز مشهور و فراوان می باشد.
 
انتهای پیام/
 
 
 

دیگر خبرها

  • پیام تبریک فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز بسیج سازندگی
  • تسلیت فرمانده سپاه امام رضا (ع) در پی رحلت سردار ایافت
  • فرمانده سپاه امام رضا (ع) رحلت سردار «ایافت» را تسلیت گفت
  • مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند
  • بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوب شرقی
  • عکس | بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • تصاویری از فرمانده بلندپایه سپاه در مرزهای سیستان و بلوچستان
  • بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • تظاهر کنندگان اسرائیلی تصویر رهبر انقلاب را حمل کردند /سپاه محاسبات چندین ابرقدرت را بهم ریخت
  • سپاه همزاد انقلاب و سنگر مستحکم انقلاب است